úterý, října 11, 2011

11.10. 2011 VIRTUÁLNÍ STÁRNUTÍ

Facebook, Twitter, Linkedin, vlastní web... krásné komunikační nástroje. Interaktivní, dynamické - prostě zrozeny k moderní komunikaci. Všechno pěkně zaregistrovat, zabydlet, naplnit kontakty a informacemi, rozhýbat a užívat. K tomu pak ještě několik e-mailových schránek, bb-chat, whats up a staromodní SMS on the top.

S tím vším se stanete dokonalými komunikátory. Stovky přátel, potenciálních a současných obchodních partnerů či kolegů na dosah ruky, on-line "pokec" téměř s kýmkoli, kdykoli a kdekoli.

To vše funguje a těší za předpokladu, že máte dostatek času, kapacity, energie a prostoru vše postrkovat, aktualizovat a držet při životě. V opačném případě se vám však může stát, že nemáte dostatek času nejen na geniální moderní technologie, ale ani se potkávat a mluvit se svými nejbližšími, odpovídat na zmeškané hovory, soukromé e-maily a občas vám uteče i odpověď na nějaké to sms.

Když ten druhý stav trvá příliš dlouho začínáte si připadat, jak v románu od Ray Bradburyho. Stroje pracují za vás a bez vás. Ideální komunikace ne?

Není čas něco změnit? Ale přece se nevzdám svých 220 FB "přátel" :)

0 komentářů:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Locations of visitors to this page