úterý, srpna 25, 2009

VIETNAM GASTRONOMY FESTIVAL 2

Aperitiv:
česká Becherovka, český Fernet.
hodnocení: 100%

Předkrm:
chilli maso (mix vepřového a hovězího) servírované na čínském zelí. Musí to být pro Vietnamce těžké překousnout, že zrovna na čínském zelí :o) Ale vietnamské asi neexistuje.
pití: švýcarské BIO kvasnicové pivo & portugalské pivo :o)
hodnocení: 100%

Polévka:
vynikající vývar s nudlemi správně vietnamsky kořeněný
pití: stále jsme nedopili pivo
hodnocení: 100%

Hlavní jídlo:
Pravá nefalšovaná vietnamská fried rice, netypicky nevietnamsky okořeněná kmínem
pití: francouzské růžové (název dodám)
hodnocení: 85% (za ten kmín)

Dezert:
vietnamská bublanina s třešněmi + švýcarská zmrzlina (walnuts and maple sirup)
pití: káva bez kofeinu :o)
hodnocení: 80% - nevidím rozdíl mezi vietnamskou a českou bublaninou

Digestiv
Martell V.S.O.P.
hodnocení: 100%

Takže závěr je jasný, musíme co nejdříve do Vietnamu, abychom mohli pokračovat v degustaci.

1 komentářů:

Kofein 19. srpna 2019 v 14:16  

Žádnou vietnamskou kávu jste nedostali ? To se divím

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Locations of visitors to this page